رادیو پویا

-
تازه های رادیو
-
راهنمای رادیو
-
بایگانی رادیو

بایگانی رادیو پویا

-
برنامه همراهان
-
معرفی همراهان

داستان شب : یک تکه آینه

 

Audio Player

 

در برنامه این هفته داستان شب هایده آهی قصه زیبائی از پرویز دوایی را برایمان اجرا میکند

این قصه یک تکه آینه نام دارد که از کتاب باغ پرویز دوایی بر گزیده شده است

کارگردان این برنامه ژرژ چهاربخش می باشد

پرویز دوایی منتقد فیلم، نویسنده و مترجم ایرانی متولد ۱۳۱۴ تهران است.
او فارغ التحصیل دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در رشته زبان انگلیسی است و همین تسلط به زبان باعث شد که مترجم مقالات مختلف سینمایی و متن گفت وگو برای دوبله فیلم‌ها باشد. با مجلات سینمایی مختلفی همکاری و به عنوان منتقد فیلم شهرت پیدا کرد. از مجلاتی که با آنها همکاری کرد می‌توان به سپید و سیاه،مجله فردوسی، رودکی، روشنفکر و سینما و نگین اشاره کرد. برای ماهنامه سینمایی فیلم هم گاهی بهاریه یا مقاله نوشته‌است.آخرین مقاله‌اش را در ایران در سال ۱۳۵۳ در مجله سپید و سیاه با عنوان خداحافظ رفقا نوشت و برای یک دوره آموزشی به چکسلواکی رفت و ساکن پراگ شد.

مجموعه داستان او در سال ۱۳۶۰ با عنوان “باغ” منتشر شد.  مجموعه داستان “باغ”  به طور مجدد در سال ۱۳۷۷ با ویرایش دوباره و داستانی تازه چاپ شد. این كتاب برگزيده شورای كتاب كودك ايران، شد.

در مجموع این کتاب دارای شانزده داستان کوتاه است که در عین پیوستگی؛ مستقل از یکدیگرند.

 




تلفن های رادیو پویا

تلفن رایگان از آمریکا و کانادا:

۸۶۶-۹۳۸-۲۷۸۸

تلفن بین المللی:

۰۰۱-۹۲۵-۳۲۲-۵۴۹۹

-
اخبار دویچه وله
-
پیوندها

کمک مالی

رادیو پویا سازمانی غیر انتفاعی است و هزینه هایش توسط گردانندگانش و کمک مالی شنوندگانش تامین میگردد. این سازمان در آمریکا به ثبت رسیده است و کمک مالی شما از معافیت مالیاتی در آمریکا برخوردار است.

حمایت از برنامه شهر نوش پارسی پور

دانلود اپلیکیشن موبایل